Juhtkiri: Kahe otsaga lugu (2)

Olerexi vastavatud tankla Leisis näitab seda, et suuremad kütusefirmad siiski tahavad ja suudavad minna ka maapiirkondadesse. Pole midagi parata, aga raha teeb vahe. Väikeettevõtted ei jaksa nõutavaid rahasummasid riigi kaukasse maksta.

Leisi on Saaremaa üks suuremaid ja tähtsamaid asulaid ja valdu. See tähendab, et Leisi on kütuseärimeeste jaoks atraktiivne.

Sõrve otsa inimesed seevastu jäävadki vist kodule lähemast tanklast unistama. Väikeärimees maksta ei jaksa ja suurel pole huvi nii hõreda asustusega kohta tulla. Samas koliks ehk ka sinnakanti siis rohkem inimesi, kui seal oleks rohkem võimalusi. Sealhulgas ka tankla. Siinkohal tuleb taas kurbusega tõdeda, et ääremaastumine on vaatamata kõigele täies hoos ja selle hoo raugemist näha ei ole.

Print Friendly, PDF & Email