VIDEO: Esimese päeva järel juhib EstAm Openit 2011 soomlane Aleksi Seppänen

Esimese päeva järel juhib Estonian Amateur Open 2011 by Ernst & Young soomlane Aleksi Seppänen tulemusega +7 lööki. Talle järgnevad parima eestlasena Egeti Liiv ja lätlane Davis Puksts tulemusega +9. Hoolimate väljaku heast seisukorrast ei olnud esimese päeva tulemused parimast klassist suurimas osas Saaremaal puhuva tugeva tuule tõttu, mis tõi välja väljaku raskuse, vahendab golf.ee.

Eesti golfiliidu andmeil hoiab naiste arvestuses esikohta Saarmaale ühe favoriidina tulnud lätlanna Mara Puisite tulemusega +5 lööki. Järgnevaid kohti hoiavad tulemusega +9 venelanna Ksenia Eremina, parima eestlannana Annika Meos ja lätlanna Krista Puisite.

Estonan Amateur Open 2011 by Ernst & Young golfiturniir kuulub Euroopa Golfi Assotsiooni (http://www.ega-golf.ch/) võistluskalendrisse ning World Amateur Golf Ranking (http://www.randa.org/wagr.aspx) turniiride nimekirja, kus võistlejad saavad maailma edetabeli punkte.

2011. aasta Eesti VII Lahtised Meistrivõistlused Golfis toimuvad 9.-11. juunini Saaremaa golfiväljakul. Võistlusest võtab osa 76 mängijat kaheksast erinevast riigist.

Print Friendly, PDF & Email