Kuressaare supelrannas alustas suvevolle

Credit24 suvevolle I etapil Kuressaare supelrannas osales 12 meest ja 10 naist. Võistkonnad moodustati loosimise teel.

Meestest võitis I etapi meeskond koosseisus Helar Jalg, Tom Torn, Marek Saar, Raimond Vatko. II koha saavutas meeskond koosseisus Gunnar Aavik, Jonathan Usin, Ott Levisto, Evon Laanemaa ja III koha meeskond, kuhu kuulusid Andre Sõrm, Villu Vahter, Kristjan Lepp, Argo Arikas.

Naiste turniiri võitsid Cristin Lepp, Kristi Põld, Kristel Gull. II koha saavutasid Krista Vahter, Lisel Nelis, Kedy Liivakivi ning III koha naiskond koosseisus Eveli Rohi, Kerli Rüütel, Janne Järvalt, Dea Ringas.

Credit24 suvevolle turniirid (kokku 8 etappi) toimuvad Kuressaare supelrannas juuni- ja juulikuus igal teisipäeval algusega kell 18. Suvevolle turniirid toimuvad 12 Eesti linnas ning osaleda saavad kõik soovijad, ka uued mängijad alates 14. eluaastast. Samuti on vabalt valida, kus toimuval etapilt osaled, mängida võib mistahes Eesti linnas, sõltumata eelmistel etappidel osalemise kohast. Igal etapil moodustatakse kohapeal uued võistkonnad.

Järgmine etapp Kuressaare supelrannas mängitakse 14. juunil kell 18. Eelregistreerimine www.volley.ee/suvevolle ja kohapeal mängupäeval kell 17.45–18.15.

Kuressaare Spordikeskus

Print Friendly, PDF & Email