Politsei võttis roolijoodiku rajalt maha

Politseipatrulli märguannet eiranud juhtimisõiguseta purjus noormees kõrvaldati Kuressaares roolist ja toimetati kainenema. “Politsei pidas juhi kinni, pani murule pikali ja käed raudu,” teatas juhtunut pealt näinud naine Saarte Häälele, lisades, et politsei oli eelnevalt kiiresti sõitnud Hondat ka taga ajanud.

“5. juunil kella 15 ajal peeti Kuressaares Õie tänaval tõepoolest kinni sõiduauto, mille mark on Honda Accord,” kinnitas politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht, lisades, et politsei sai pühapäeval teate Muratsi külast, et kirjeldatud sõiduki roolis võib olla joobnud juht.

Politseipatrull reageeris kohe, suundus sõidukile vastu ja andis talle peatumismärguande, kuid Honda eiras seda ja sõitis edasi. Politsei jätkas peatumismärguannete andmist ning Kuressaares Õie tänaval jäi sõiduk lõpuks seisma.

“Roolis olnud juhtimisõiguseta 20-aastasele noormehele esitati kahtlustus mootorsõiduki juhtimise eest joobeseisundis,” ütles Tammeleht, lisades, et politsei vormistas noormehe juhtimiselt kõrvaldamise ja toimetas ta politseijaoskonda kainenema.

Print Friendly, PDF & Email