Monaco prints tegi visiidi Kuressaarde (11)

Monaco prints tegi visiidi Kuressaarde

PRINTSI TULEMINE: Tema Kõrgeaususe eralennuk maandus Roomassaares laupäeva hommikupoolikul.
Foto: Martin Reinfeldt

Möödunud nädalavahetusel käis Saaremaal mitteametlikul visiidil Monaco prints Albert II. Prints viibis saarel kaks päeva.

Laupäeva hommikul maandus Kuressaare lennuväljal Monaco printsi Alberti reaktiivlennuk Dassault Falcon 900. Prints reisis oma saatjaskonnaga ning kohalikud võimud külaskäigust informeeritud ei olnud. Samuti tuli kõrge külalise saabumine üllatusena Saaremaa muuseumi personalile.

Prints külastas Kuressaare linnust laupäeval, jäädes oma käikudel tagasihoidlikuks. Linnuses turvamehena töötav Heiki Rand ütles, et suuremat kokkupuudet töötajatel printsiga ei olnud. “Mina vaatasin ainult, et kõik korralikult piletid ostaksid,” lausus Rand.

Saarte Hääle andmetel lahkus prints Alberti lennuk Kuressaarest pühapäeval. Printsi ja tema saatjaskonna ööbimiskoht saarel teada ei ole. Samuti ei ole kuigi palju teada tema tegemistest saarel. Prints Albert II saabus Saaremaale pärast Tallinn–Monte Carlo elektriautode maratoni avamist, mille esimeses etapis ta ka ise osales.

Print Friendly, PDF & Email