Maa keskmine hind Saare maakonnas üks madalamaid

Maa keskmine pakkumishind tõusis Eestis aasta esimese viie kuuga 5 protsenti, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot. Kui käesoleva aasta jaanuaris küsiti maa ruutmeetri eest keskmiselt 17,86 eurot, siis mai viimase nädala seisuga küsiti 18,81 eurot.

 Maa ruutmeetri keskmised pakkumishinnad olid 3. juuni seisuga Saare maakonnas 1,99 eurot, olles seega üks kõige madalamaid hindu Eestis. Veelgi madalam keskmine pakkumishind on vaid Hiiumaal – 1,96 eurot ruutmeetri eest. Kõige kõrgemad keskmised maa pakkumishinnad on aga Harjumaal (33,4), Tartumaal (16,59) ja Pärnumaal (14,19). Portaali andmetel ootas Eestis juuni alguses ostjaid ligi 7200 maatükki. Maa müügipakkumiste arv näitab kasvutrendi.

Print Friendly, PDF & Email