Orissaare Titerand on suveks valmis (3)

Orissaare Titerand on suveks valmis

Foto: Elina Kalm

Eraisikute algatusel ja sponsorite toel rannaliku väljanägemise omandanud ja tublisti laienenud Orissaare Titerand Illikul avas üleeile oma ametliku teise hooaja.

Kaks kaldal kõrguvat liivahunnikut, millest üks on soetatud eelmisel aastal annetatud raha ülejäägist ja teine toodud kohaliku ettevõtte poolt, jäävad rannaribale lastele mängimiseks, sponsorluse korras kohale veetud 27 tonni dolomiidisõelmeid lükatakse juba olemasolevale täitele katteks.

Kogu ettevõtmist ja mitmeid teisigi kohalikku elu edendavaid projekte (ajaloo toimkond, purjetamine) vedav initsiaator Gustav Kutsar tänas südamest kõiki abistajaid ja kaasamõtlejaid ning tegi randa kogunenud rahvale, kelle seas hulgaliselt lapsi, ka pisikese rannaga tutvumise tuuri.

Print Friendly, PDF & Email