ETV kajastab Saarte mänge kohapealt (1)

Eesti Televisioon on sel aastal otsustanud kajastada Wighti saarel toimuvaid Saarte mänge, kuhu 128-liikmeline saarlaste delegatsioon asub teele 25. juuni varahommikul, senisest suuremas mahus. Delegatsiooni koosseisu kuulub ka ETV reporter Margus Muld. Kui eelmistel mängudel viibis ETV reporter vaid mängude viimasel päeval, siis nüüd on ta kohal kogu mängude aja.

Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer ütles Saarte Häälele, et Saarte mängude kajastus spordiuudistes tuleb tänavu mahukam.

“Tegu on ikkagi ülemaailmsete Saarte mängudega ning me oleme ka varem teinud nendelt võistlustelt väikseid uudisklippe ja loodetavasti teeme ka tulevikus,” märkis ta. Kaljuveer võrdles Saarte mänge väikesaarte olümpiaga. “Arvan, et väikesele Eestile on tähtis olla kohal ka sellistel üritustel,” sõnas ta.

Saarte mängudele sõidab ka Saarte Hääle ja Kadi raadio reporter. Lisaks käivitub Saarte Hääle eestvedamisel taas Saarte mängude blogi, kust leiab operatiivset infot ning ka pildi- ja helimaterjali.

Print Friendly, PDF & Email