Eesti Energia: katkestus e-teeninduses ei olnud seotud koormusega (3)

Eesti Energia teatel ei olnud teisipäeval päeva esimeses pooles toimunud katkestus uue kliendiinfosüsteemi e-teeninduses seotud koormusprobleemiga.

“Mai näitude teatamine sujub hästi, oleme e-teeninduse koormustaluvust, võrreldes eelmise kuuga, oluliselt parandanud. Sel arveldusperioodil on e-teeninduses korraga näitu teatanud 1000 klienti,” ütles BNS-ile Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann.

Ta lisas, et möödunud kuul teatas oma näidu e-teeninduses 150 000 klienti, mis on umbes pool kõigist inimestest, kes ise näidu edastasid. Teisipäevase katkestuse ajal seisis energiafirma kodulehel, et kliendiinfosüsteemi vahetamise tõttu ei saa internetikeskkonda sisse logida. “Iga uus süsteem vajab häälestamist. Selle ja järgneva kuuga peaks suuremad probleemid kõrvaldatud saama, siis jätkame edasise häälestusega,” lausus Bachmann.

Eesti Energia 20. aprillil kasutusele võetud uus kliendiinfosüsteem on viimase aja üks suuremaid Eesti IT-hankeid. Selle arendamine maksis ettevõttele üheksa miljonit eurot.

Print Friendly, PDF & Email