Muhu kaubandus-keskuse rajaja kutsub Muhusse Selverit (6)

Liiva uue kaubanduskeskuse rajaja OÜ Muhu Keskus on ankurrentniku otsimisel teinud pakkumise kodumaisele Selveri kaubandusketile.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ütles Saarte Häälele, et Muhu kaubanduskeskuse arendaja on tõepoolest Selveri poole pöördunud, kuid mingit otsust seoses Muhu kaubanduskeskusega pole Selver langetanud. “Selliseid pakkumisi kinnisvaraarendajate poolt tehakse Selverile kogu aeg ja sellised läbirääkimised käivad pidevalt, nii et midagi sellest järeldada ei tasuks,” märkis Vilu, lisades, et Muhu Keskuse ettepanek pole praegu isegi läbirääkimiste etapis.

Muhu Keskuse juhataja Toomas Leisi sõnul on Muhu Keskus olnud kontaktis päris mitme võimaliku rentnikuga. “Ma ei kinnita ega lükka ümber mitte midagi,” sõnas Leis. Seni kuni kaubanduskeskuse detailplaneering on alles menetlusjärgus ning hoone eskiis ja ruumiprogramm veel kinnitamata, pole Toomas Leisi sõnul tegelikult ka reaalset toodet, mida võimalikele rentnikele pakkuda.

Ehkki Selveri kõrval on uue kaubanduskeskuse ankurrentnikuna räägitud ka Säästumarketist, kinnitas Rimi Eesti Food AS-i kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats eile Saarte Häälele, et praeguse seisuga pole ettevõttel plaanis Muhu Liiva kaubanduskeskuses kauplust avada.

Möödunud sügisel Liiva postkontori hoone ostnud OÜ Muhu Keskus kavatseb postkontori lammutada ja ehitada selle asemele 2012. aastal umbes 1000 m2 suuruse pinnaga kaubanduskeskuse. Saaremaa tarbijate ühistu äsja laiendamiskuuri läbi teinud Konsumi kaupluse naabrusse kavandatud kaubanduskeskuses hakkavad plaanide kohaselt tegutsema toidu- ja esmatarbekaupade pood ja sidejaoskond.

Print Friendly, PDF & Email