Treirati-stipendiumi pälvis Hardo Niit

Lümanda põhikoolile päranduse näol suure annetuse teinud vilistlase Eduard Treirati stipendiumi andis Tiina Talvi eile üle Hardo Niidile.

Väärtustamaks tuntud inseneri tegevust ja seoses saadud pärandusega tegi kooli direktor Tiina Talvi ettepaneku hakata koolis igal aastal Eduard Treirati sünniaastapäeval, 25. mail välja andma temanimelist stipendiumi. 8. kl õpilane Hardo Niit, kes esimesena 100 euro suuruse stipendiumi pälvis, on aastaid õppinud ainult viitele, esindanud kooli edukalt mitmetel olümpiaadidel, võistlustel ja konkurssidel ning matemaatikavõistlusel Känguru saavutas ta oma vanuseklassis väga tubli 27. koha.

Hardo kuulus vabariiklikul traktoriehitajate konkursil II koha saavutanud võistkonda ning on aastaid olnud edukas purjetaja nii vabariiklikel kui ka maakondlikel võistlustel. Ta on tegija spordis nii üksikaladel kui ka meeskonnas ja juhib paljusid kooli spordiedetabeleid. Nii et esimese stipendiumi on pälvinud igati vääriline tegija.

Liia Raun

Print Friendly, PDF & Email