Kuressaare Säästumarketi tootevalik laieneb (1)

Säästumarketi kaubavalik muutub jaanipäevaks suuremaks – kaupluselettidele jõuavad sajad tarbijatele tuntud ja tunnustatud kaubamärgiga tooted.

Kuressaare Säästumarket alustas kaupluses väljapanekute ümbertõstmist, et teha ruumi ligi 400-le uuele tootele, mis kaubavalikusse lisandub. Valdavalt täieneb Säästumarketi sortiment just esmatarbekaupade näol.
“Tuleme vastu Saare klientide ootustele laiendada Säästumarketi kaubavalikut ostjatele tuttavate kaubamärkidega,” lausus Säästumarketi formaadijuht Irina Raudsepp.

Lisaks väljapaneku uuendustele, muudetakse kaupluses riiulite vahekäigud avaramaks ning ka toodete paigutus kaubagruppide lõikes saab tulevikus olema ostjale käepärasem. Kaupluse kinnitusel jõuavad väljapaneku täienemisega seotud uuendustööd lõpule hiljemalt jaanipäevaks.

Print Friendly, PDF & Email