Lihtne küsimus

Eelmisel neljapäeval märkis Irena Tarvis Saarte Hääle “Muhu uudistes”, et tihti pole inimesel Muhus võimalik Tartusse sõitvale bussile pääseda, sest buss on juba eelnevalt rahvast täis, ja et kindlalt koht saada, peaks ostma bussipileti Kuressaarest, makstes Kuressaare–Tartu sõidu eest.

Samamoodi soovitab Kalle Reisid reedeses lehes ilmunud sõnumis. Kas tänapäeva võimaluste juures pole tõesti interneti kaudu võimalik müüa piletit Liivalt Tartusse? Sest miks peaks inimene Muhust Tartusse sõites maksma Kuressaare–Tartu sõidu eest?

Vastab Aare Lehtsi
OÜ Kuressaare Bussijaam juhataja
Probleemi lahendus ei peitu Kuressaare bussijaamas. Lahendus on vedajate firmade otsuste taga. Kommertsliinid ei ole riiklikult doteeritavad. Kes maksab neile kinni Kuressaare–Liiva otsa tühisõidu?

Print Friendly, PDF & Email