Puuetega inimesed said oodatud bussipeatuse

1. juunist on Saaremaa puuetega inimeste koja (SPIK) Pika tänava hoone ukse kõrval Kuressaares kõigi linnaelanike käsutuses uus bussipeatus, kus peatuvad linnaliinibussid numbriga 1-2 ja 4-3.

Saaremaa puuetega inimeste koja juhataja Veronika Allase sõnul on uue bussipeatuse tekitamine eriti hea uudis just kõigile puuetega inimestele nii Saaremaalt kui ka mujalt.

“Sellest on puuetega inimestele ikka väga suur abi, et otse siia meie ukse kõrvale see bussipeatus tuleb,” tunnistas ta. Samas rõhutas Allas, et peatus pole ju üksnes puuetega inimestele, vaid on hea ja turvaline bussi peale minemise koht ka näiteks ümberkaudsetele lastele ja kõigile teistelegi. “Me tõesti oleme selle peatuse eest väga tänulikud nii linnavalitsusele kui ka maavalitsusele,” kinnitas Allas.

Saare maavanema Toomas Kasemaa kinnitatud bussigraafikud, kus on sees ka Koja peatus, ilmuvad peagi ka ajalehes. Saaremaa puuetega inimeste koda avaldas soovi, et linnaliinibusside marsruute muudetaks selliselt, et buss peatuks tööpäevadel ka Pikal tänaval asuva SPIK-i maja ees, tänavu veebruaris.

Print Friendly, PDF & Email