Lossi Pärl korraldab avatud uste õhtu

Täna õhtul kutsub Kuressaares Lossi tänav 9 II korrusel juba mõned nädalad avatud olnud salong Lossi Pärl kõiki avatud uste õhtule, klientidel on võimalus tulla salongi kaema ja tähistada üheskoos selle avamist.

Salong pakub järgmisi teenuseid: juuksuriteenus kogu perele, maniküür, pediküür, geelküünte paigaldus ja hooldus, ripsmepikenduste paigaldus ja hooldus, depilatsioon, meikimine, silmade-kulmude värvimine. Lossi Pärlis töötavad kaks juuksurit Riina Jäe (teeb ka meiki) ja Meiri Hoogand ning Ulvi Kuivjõgi paigaldab geelküüsi, teeb maniküüri jne.

“Pisikese salongi avamise mõte oli meil kõigil peast läbi käinud, aga keegi ei julenud seda teoks teha. Nüüd siis kolmekesi oleme ikka niikaugele jõudnud,” ütlesid ettevõtlikud naised. Avatud uste õhtul kl 18–21 müüakse juuksehooldustooteid soodushindadega.

Print Friendly, PDF & Email