Superkarikas läks vaja penalteid

Superkarikas läks vaja penalteid

Foto: Raul Vinni

Eelmisel reedel Kuressaare linnastaadionil mängitud Saaremaa jalgpallimeistrite superkarika finaalis alistas Torgu FC Taritu alles penaltiseerias 4 : 2. Normaalaeg oli lõppenud seisuga 3 : 3.

Saaremaa meistrivõistluste peakohtuniku Andre Käeni sõnul saab superkarika mäng kindlasti traditsiooniks. Karikas pandi esialgu mängu kahe viimase aasta meistrite vahel. “Kindlasti leiab selline Meistrite Superkarikas Saaremaa jalgpallikalendris oma koha ja traditsioon jätkub ka tulevikus,” ütles Käen.

Torgu meeskonnas võitsid superkarika Reigo Äär, Mart Undrest, Janek Meet, Artur Djatskov, Priit Maksimov, Veiko Tasa, Asko Vipp, Andri Altmäe, Kennet Põldemaa, Kermo Laus, Riho Timm, Diego Kruusik, Peep Lopp, Andre Anis ja Andres Lehesoo.

Print Friendly, PDF & Email