Mittesuitsetamine tõi Kuressaare neljandikele 320 eurot (4)

Tervise arengu instituudi “Suitsuprii klassi” võistluse edukalt lõpetanud klasside vahel loositi välja viisteist 320-eurost preemiat. Saaremaa õpilastest naeratas loosiõnn Kuressaare gümnaasiumi 4.b klassile.

“Kindlasti on see tore üllatus, lastel ka heameel,” lausus KG 4.b klassijuhataja Ruth Jasmin, kes kuulis uudist kõigepealt Saarte Häälelt. Ta lisas, et neil on tegelikult 1. juunil plaanis klassiekskursioon Haapsallu, mille jaoks nad juba raha koguvad.

“Võib-olla saab siis suvel mõne reisi veel teha või sügisel midagi ette võtta. Peab lastevanematega nõu pidama, mis nemad arvavad,” sõnas klassijuhataja. Jasmin lisas, et tema küll ei tea, et nende klassis suitsetajaid oleks. “Ehk ei tule ka, tahaks loota küll,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email