Tuule Grupi karika võitsid Vanalinna kool ja SÜG

Tuule Grupi karika võitsid Vanalinna kool ja SÜG

Egon Ligi

Eile Kuressaare põhikooli staadionil toimunud jalgpalliturniiriga sai otsa aasta läbi kestnud Tuule Grupi karikavõistluste sari.

5.–7. klasside arvestuses võitis Kuressaare vanalinna kool Saaremaa ühisgümnaasiumit koguni tulemusega 7 : 0. Pronksimängus suutis Leisi 2 : 1 üle olla Kuressaare gümnaasiumist. 5. koha saavutas Kaarma, 6-nda Mustjala, 7-nda Lümanda ja 8-nda Kuressaare põhikool. Parimaks väravakütiks tõusis 25 väravat löönud Maarek Suursaar Vanalinna koolist.

8.–9. klasside arvestuses võitis SÜG finaalis Lümandat 4 : 0. Kolmanda koha mängus oli KG 2 : 0 parem Astest. 5. koha teenis Vanalinna kool, 6. koha Kuressaare põhikool, 7. koht läks Kaarmale ja 8. koha sai Leisi. Parima väravalööjana tunnustati Lümanda noormeest Kristo Kallast, kes lõi 20 väravat.

Print Friendly, PDF & Email