Nädalavahetusel on Kuivastu-Virtsu liinile oodata 1700 jalgratturit (1)

Väinamere Liinide teatel on sel nädalavahetusel, 13.-15. mail seoses roheliste rattaretkega „Kuidas elad Saaremaa“ oodata Kuivastu-Virtsu liinil tavapärasest pea kolmandiku võrra rohkem reisijaid ja sõidukeid.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on roheliste rattaretke korraldajad kohalikke teavitanud, et oodata on umbes 1700 jalgratturit. „Valdav enamik neist saabub Saaremaale autoga ning jalgrattad on paljudel kas katusel või auto taha kinnitatud, mis võtab laevas ka rohkem pinda,“ rääkis Hiiuväin.

Rattaretkel osalejad sõidavad saarele Virtsust reede hommikul kella 8-12 vahel. Rattaretk lõpeb pühapäeva pärastlõunal.

„Soovitame rattaretkega mitte seotud reisijatel arvestada, et sõidukite hulk liinil on sel nädalavahetusel peaaegu kolmandiku võrra suurem, ning võimalusel osta valmis e-pilet, et vältida kassajärjekorras ootamist. E-pileti radadelt toimub sadama ootealale pääs palju kiiremini,“ märkis Hiiuväin.

Sõidugraafikud ja lisainfo www.tuulelaevad.ee

Print Friendly, PDF & Email