Juhtkiri: Hea mees, kes lubabki? (3)

Kuivastu–Helsingi laevaliini mitteavamine tuleb ilmselt halva uudisena mitte ainult turismiettevõtjatele ja meie saarte soomlastest külalistele, vaid ka saarlastele, kel olnuks võimalik hõlpsamini Soome reisida. Ehk on nii mõnigi teinud juba suviseid puhkuseplaane, arvestades uue merevärava avamise lootust.

Nüüd jääb meil ainult pöialt pidada, et õhus hõljuv lootus Gotlandi–Ventspilsi–Saaremaa liinile siiski täitub. Oleks ju kurb, kui kas või need vanaemad, kes on lubanud sel suvel oma lapselapsed Gotlandi reisile viia, peaksid lapsele selgitama, et jah, selline see elu juba kord on, suured inimesed lubavad vahel maad ja ilmad kokku, aga pahatihti paraku ei pea oma lubadusi. Ja neid ei saa selle eest isegi mitte nurka panna. Sest tõetera heast mehest ja tema lubadustest ei lohutaks sel hetkel ilmselt mitte kedagi.

Print Friendly, PDF & Email