Ametikooli juuksurisalong ootab kliente (18)

Ametikooli juuksurisalong ootab kliente

KLIENTIDE OOTEL: Kuressaare ametikooli juuksurieriala õpetaja Meelika Viir kinnitas, et õpilastel on tehtud väga hea eeltöö ja koolitused.
Foto: Egon Ligi

Veel kuu aega on avatud Kuressaare ametikooli juuksurisalong, kuhu on oodatud kõik soovijad.

“Praktilised tunnid on meil toimunud koos sisseelamisega ligi kuu aega. Nüüd on praktikaperiood, kuhu on oodatud kõik linna- ja maainimesed,” ütles ametikooli majutus- ja iluteeninduse juhtõpetaja Sille Lapp.

Seda, et praktikandid kliendi juuksed kogemata kombel ära rikkuda võiksid, Sille Lapi sõnul karta ei maksa. “Kogu aeg on juhendaja juures ning nähakse ja märgatakse,” sõnas ta.

Eelnevalt mitmes salongis töötanud suurte kogemustega juuksurieriala õpetaja Meelika Viir kinnitas, et tüdrukutel on väga hea eeltöö ja koolitused tehtud. “Nad on ennemini argpüksid, kes kardavad. Ma ütlen neile ikka, et tehke julgelt,” naeris õpetaja.

Just juuksuritoolis istuv õpilane Merilin Meltsa, kelle juukseid kursusekaaslane Hälis Mägi läikivmustaks värvis, ütles, et ta teadis juba väiksena, et tahab juuksuriks saada. “Kuna me teadsime, et Meelika tuleb siia õpetajaks, siis tulingi siia. Olen rahul,” rääkis ta.

Hälis Mägi ütles, et tema otsus juuksuriks saada tuli ka just tänu õpetaja Meelikale. “Ta on selline õpetaja, kes tahab, et me õpime, ja tahab, et saame selgeks, ning ei pane hinnet sellepärast, et hinne oleks kirjas,” rääkisid tüdrukud, lisades, et õpetaja õpetab neile ise väljamõeldud salanippe, mis tema puhul kliendimagnetid on.

Kel soov ametikooli salongi külastada, see aega eelnevalt kinni panema ei pea, võib lihtsalt kohale minna. Juuksurisalongis on 12 kohta.

Print Friendly, PDF & Email