Valjala meestelaul on tõusuteel

Valjala meestelaul on tõusuteel

ERIPREEMIA AUSA ÜLESTUNNISTUSE EEST: Tomy-Ott Tänav laulis merelaulu ja kui õhtujuht Argo Sannik temalt küsis, et kas ta ise tahab ka meremeheks saada, vastas poiss, et tema tahab hoopis põllumeheks hakata.
Foto: Tea Pajula

Möödunud kolmapäeval võtsid Valjala rahvamajas toimunud laste lauluvõistlusel Valjala Laululind 2011 vastastikku mõõtu noored lauljad nii lasteaiast kui ka koolist. Lasteaialapsi osales 15 ja koolilapsi 16.

“Valjala laululaste tase oli üpriski ühtlane. See tegi ka otsustamise pisut keeruliseks. Võrdsete punktide korral kaalusime nii viisipidamist kui ka esitust ning lähtusime just sellest emotsioonist, mida laval nägime,” ütles žüriisse kuulunud Laimjala rahvamaja juhataja Mae Nõu, lisades, et ei lugenud siin eelmised tiitlid ega sõprus- ja sugulussidemed.

Nõu sõnul tegi eriti suurt rõõmu see, et laval oli poisse rohkem kui tüdrukuid ja poisid olid tõesti head. “Nii et Valjala meestelaul on tõusuteel ja kestab veel,” kinnitas ta, kiites ka õpetajaid ja ürituse korraldajaid.

Žüriisse kuulusid veel Valjala lasteaiaõpetaja Aire Suurem ja Kallemäe kooli muusikaõpetaja Liivia Rihvk. Õhtut juhtis Argo Sannik. Laululindude kingituste eest hoolitsesid Tiia Lätt, Sille Lapp ja Malle Raamat. Vaheajal esinesid publikule ansambel Cest ja 5-aastane Hanno Kull klaveril.

TULEMUSED
4-aastastest tuli võitjaks Riho Lember, 5-aastastest Hanno Kull, 6-aastastest Andris Tambur, 7-aastastest Rando Paomees, 7–8-aastastest Maris Kirsipuu, 9–10-aastastest Anu Kull, 11–12-aastastest Karel Kastein. Eriauhinna emotsionaalseima esituse eest sai Käroli Murd, ausa ülestunnistuse eest ametivalikul Tomy-Ott Tänav ning 15-a tüdrukud Tiina Nõmm ja Krete Suurorg. Publiku lemmikuks osutus Kaur-Jaagup Lapp.

Print Friendly, PDF & Email