Saare Kütuse fotokonkursi võitjad on selgunud (3)

Saare Kütuse fotokonkursi võitjad on selgunud

Foto: Liisi Trave

AS-i Saare Kütus tänavu esmakordselt korraldatud fotokonkursile “Kevadised hetked” laekus paarkümmend fotot.

“Fotokonkurss osutus väga populaarseks. Saadeti väga ilusaid pilte ja oli leitud väga huvitavaid vaatenurki kevadele, “ ütles Saare Kütuse juhiabi-personalijuht Anli Alliksoon, lisades, et kõik need, kes osalesid, olid väga tublid. “Palju õnne kõigile võitjatele!”

Konkursi žüriisse kuulusid Saare Kütuse töötajad. Fotodel hinnati just seda, kuidas kevad piltidel kajastub. “Loomulikult on kõikide inimeste arvamused subjektiivsed ning seega arvestasime me tulemused kokku punktisüsteemis,” selgitas Alliksoon.

Esikoha pälvinud foto autor sai auhinnaks 50 l kütust ja Saare Kütuse sooduskaardi, teise koha auhinnaks oli 30 l kütust ja sooduskaart ning kolmandale kohale tulnud foto eest 20 liitrit ja sooduskaart. Paremad fotod plaanitakse lähiajal tanklas ka üles panna.

VÕITJAD
I koht – “Vaade”, Liisi Trave
II koht – “Mesilane”, Katre Sikk
III koht – “Kes sa oled?”, Kalju Metsküla.

Print Friendly, PDF & Email