Marii Keerd sai Viljandis võistumängimisel eripreemia

Möödunud reedel Viljandi Pärimusmuusika Aidas toimunud vabariiklikul Võistumängimisel 2011 pälvis Orissaare muusikakooli kandleõpilane Marii Keerd eripreemia tantsurõõmsa mängu eest. Võistumängimisel osales ka teine Orissaare muusikakooli kandleõpilane Liisa Paiste. Tüdrukute juhendaja on Õie Pärtel.

“Võistumängimine toimus kolmandat aastat. Tegemist on avatud üritusega, kuhu kõik võivad kuulama minna. Osalejaid oli sellel aastal umbes 70. Kuna paljud osalejad mängivad mitut pilli, siis oli esitusi rohkem,” kirjutab Orissaare muusikakooli kodulehel direktor Martti Nõu.

Viljandis olid esindatud kõik maakonnad. Võistumängimisel tuli esitada kaks pala, üks neist omal vabal valikul. Vanemas vanuserühmas, kus osalesid ka Marii ja Liisa, oli kandlemängijaid 14.

Print Friendly, PDF & Email