Saaremaal tulemas tootmisjuhtimise koolitus (1)

8. juunil korraldab TTÜ majandusteaduskonna koolituskeskus koostöös TTÜ Kuressaare kolledžiga Saaremaa ettevõtetele tootmisjuhtimise alase koolituse “Efektiivsuse tõstmine läbi tootmisprotsesside optimeerimise” Kuressaares.

Koolitusel käsitletakse tootmisettevõtete jaoks olulisi küsimusi: kuidas kaardistada ettevõtte tänast väärtusahelat, kuidas muuta väärtusahelas toimimine efektiivsemaks, millised on erinevad meetodid ja mudelid, mida saab kasutada protsesside optimeerimiseks.

Koolituse eesmärk on läbi mõelda tootmisprotsesside optimeerimisega seotud probleemid ning tutvustada erinevaid meetodeid ja teooriaid, mille sobivust analüüsitakse konkreetse ettevõtte tootmisprotsesside optimeerimise näitel.

Teemadest kaetakse järgmised valdkonnad: äriprotsesside optimeerimise põhitõed ja optimeerimise eesmärgid ja tasandid, optimeerimise kontseptsioonid, protsesside optimeerimise tööriistad ja meetodid ning hindamine, kvaliteedijuhtimissüsteemid ning seadmete hooldus ja remont.

Koolitus on interaktiivne ja selle viib läbi kogenud tootmisjuhtimise koolitaja Jaak Lavin. Osalema oodatakse neid spetsialiste või juhte, kes on igapäevaselt seotud ettevõtte tootmisprotsesside juhtimise, ümberkujundamise ja optimeerimisega. Registreerida saab 31. maini. Lisainfo ja registreerimine www.ttu.ee/majandusteaduskonna-koolituskeskus/ .

Print Friendly, PDF & Email