Turvat rünnanud Kalle läheb kohtu alla

Kuressaares astub kohtu ette 38-aastane Kalle, kes tänavu veebruaris ründas Kuressaares turvatöötajat, kes võttis temalt ära varastatud viinapudeli.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Annely Ermi sõnul süüdistatakse meest 9 varguses ja kallaletungis kaupluse turvatöötajale. Süüdistuse kohaselt varastas varem kaheksal korral kriminaalkorras karistatud Kalle tänavu ajavahemikus 19. jaanuar kuni 19. veebruar nii Kuressaare kui ka muudest Saare maakonna kauplustest peamiselt meesterõivaid, aga ka alkoholi, kokku ligi 1230 euro ulatuses.

19. veebruaril ründas süüdistatav ühes Kuressaare kaupluses oma ametikohustusi täitvat turvatöötajat, kes oli temalt ära võtnud kauplusest varastatud viinapudeli. Seaduse järgi võib kohus Kallet varguste eest karistada kuni viie aasta vangistusega. Võimuesindaja või avalikku korda kaitsva isiku suhtes vägivalla toimepanemise eest võib kohus mõista rahalise karistuse või kuni viis aastat vangistust.

Print Friendly, PDF & Email