Tingimisi karistatud vargad jälle kohtu all (1)

Alles eelmise aasta augustis varguse eest kohtu all olnud ja tingimisi karistatud Talisel ja Sandril tuleb taas kohtu ette astuda.

Sedakorda süüdistatakse Talist (19) selles, et möödunud aasta 18. oktoobril võttis ta Kuressaares võõra sõiduauto, et kasutada seda ühe töökoja juurest autorehvide varastamiseks.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles Saarte Häälele, et süüdistuse kohaselt õnnestus Talisel töökoja ukse juurest autosse toimetada kaks rehvi. Kui ta järgmised kaks rehvi võttis, märkas teda töökoja omanik, mispeale Talis rehvid maha viskas ja põgenes. Põgenemise käigus põhjustas Talis ka liiklusõnnetuse, millega tekitas auto omanikule varalist kahju.

Lisaks varastasid Talis ja Sander (21) möödunud aasta novembris ühest Kuressaare korterist kaks seinavaipa koos kollektsioneeritud märkidega, mille müüsid 500 krooni eest antiigipoele. Tänavu 8. aprillil tabasid politseinikud purjus Talise Kuressaares registreerimata sõidukit juhtimas.

Sandrit on varem kriminaalkorras karistatud kahel, Talist ühel korral. Lisaks oli noormeeste kontol eelmise aasta augusti seisuga kahepeale üle 30 väärteokaristuse. Mullu augustis karistati Sandrit arvutikelmuse ja varguste, Talist varguste eest. Mõlemale määrati tingimisi karistus 18-kuulise katseajaga. Uued kuriteod panid nad toime katseajal.

Print Friendly, PDF & Email