Kuressaare Pireti kuulsuste alleel Eesti tuntud inimeste tualetid

LC Kuressaare Piret heategevusturu tänavune uus osa on nn kuulsuste allee, mille tarbeks on oma rõivaesemeid, ehteid jms annetanud tuntud eestimaalased.

“Idee tekkis ühise arutelu käigus, kus otsisime tavapärasele turule juurde põnevamat väljundit,” lausus klubi pressiesindaja Merle Rekaya, lisades, et kuulsuste allee kostüüme, ehteid ja üllatusi saab osta ülepakkumise teel nädala jooksul.

Enampakkumisel on endise kultuuriministri Laine Randjärve (Jänes) kleit, reisibüroo Wris nõukogu esimehe Kaie Rõõm-Laaneti kleit, riigikogulase Kalle Laaneti ülikond ja püksid, lauljatar Maria Väli kaks kleiti, endise Kuressaare linnapea Urve Tiiduse mantel, seelik ja hularõngas, näitlejatar Ülle Lichtfeldti kleit, kolm paari kingi ja ehteid, riigikogulase Indrek Saare T-särk, lips ja lipsunõel. Laulja Margus Vaher on oksjonile annetanud oma kuulsa esinemispintsaku ja näitleja Karol Kuntseli poolt on “Pörsas kotis” – kes ostab, saab vahva asja.

Inimesed, kes reedeks kõige kõrgema pakkumise on teinud, saavad ka ihaldatud kleidi, ehte või ülikonna endale. Pakkumisi võivad Merle Rekaya sõnul teha kõik, kellele vaateaknal olev kleit või ülikond huvi pakub. Loomulikult võib rõivaid enne ka selga proovida.

Reedel kl 17 tulevad lions-klubi naised ja LEO-klubi neiud teistkordselt linnarahva ette väikese moedemonstratsiooniga, kandes heategevusturul müüdavaid riideid, ka saab kuulda Pilvi Karu õpilaste rõõmsat laulu. LC Piret korraldab kevadturgu kolmandat aastat. Kogutud tulu läheb üksikema, kellel on neli last, ja andekate laste huvitegevuse toetamiseks.

Heategevusturg on avatud Ferrumis, endise Weekendi kaupluse ruumides selle nädala jooksul kuni laupäevani, 7. maini kl 10–19, laupäeval kl 10–15.

Print Friendly, PDF & Email