Saaremaalt sõidab tantsupeole 14 noortekollektiivi (1)

Saaremaalt pääseb XI noorte laulu- ja tantsupeole “Maa ja ilm” 14 rühma kandideerinud 19 tantsukollektiivist.

“Kõik olid vaeva näinud, kes ette tantsisid. Kahju, kuid tõesti tublisid rühmasid jääb koju, kuna mõne liigi osas on lihtsalt nii suur konkurss, sest kõik ju tantsuplatsile ei mahu,” ütles XI noorte laulu- ja tantsupeo Saaremaa kuraator Valve Heiberg.

Saaremaalt lähevad 11. tantsupeole võimlemisrühma Gymnastica noorte rühm (juh T. Haavik), Kärla neidude rühm (V. Varilepp), Lümanda kultuurimaja noorte segarühm (U. Põld), Orissaare kultuurimaja 7.–9. kl segarühm Viirelind (A. Keerd), Kuressaare gümnaasiumi 7.–9. kl segarühm Sõlesepad (M. Tustit), Leisi KK 7.–9. kl segarühm (M. Stankevitš), Salme PK mudilasrühm (M. Sillavee), KG noorte segarühm Sõlesepad (M. Tustit), SÜG-i C-segarühm Õieti (E. Mark), Kuressaare vanalinna kooli 2. kl rahvatantsurühm (E. Lember, G. Tang); Muhu PK 2.–3. kl segarühm (A. Keerd), Kärla-Salme lasterühm (M. Sillavee, V. Varilepp), Valjala PK 5.–6. kl segarühm (A. Heinsalu), Leisi KK 5.–6. kl segarühm (M. Stankevitš).
XI noorte laulu- ja tantsupidu “Maa ja ilm” toimub 1.–3. juulini Tallinna lauluväljakul.

Print Friendly, PDF & Email