Selver avab Kuressaares suvehooajaks hulgilao (1)

Selver avab Kuressaares suvehooajaks hulgilao

SAAGU SIIA HULGIHOOV: Praegu tühjana seisval pinnal on juba ülejärgmisel nädalal avatud Selveri hulgikauplus.
Foto: Sander Ilvest

Saare Selveri hulgihoov avab uksed Selveri tavakauplusega samas hoones seni tühjalt seisnud pinnal, kus varem asus ajutiselt Saaremaa kaubamaja, juba 9. mail.

Hulgihoovis on 420 ruutmeetrit kaubanduspinda ning kaupluseketi kinnitusel on tegu eelkõige hulgilaoga, mitte tavakauplusega. Saaremaa hulgimüügiladu on Selveri jaoks Eestis esimene ning hetkel neil teisi taolisi kuskil plaanis avada ei ole.

Selver AS-i avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul on vähemalt esialgsete plaanide kohaselt tegemist vaid suvise projektiga. “Suveperioodil on Saaremaal palju turiste ning majutusasutused ja väikesed toitlustusettevõtted on pöördunud meie poole sooviga osta kaupa hulgipakendites ja soodsamalt,” rääkis Vilu Saarte Häälele, millest tekkis idee hulgimüügikauplus avada.

“Saare Selveri külastatavus kasvab suviti märkimisväärselt ning nõudlus suurpakendite järele on olnud suur, meil on aga ruumi vähe,” möönis ta. Eelkõige on hulgimüügihoov mõeldud avalike suhete juhi sõnul kohalikele väikeettevõtjatele, majutus- ja toitlustusteenuste pakkujatele, aga kindlasti on sinna oodatud ka kohalikud elanikud ja turistid, kel on soov korraga rohkem osta.

“Soodustused tavaklientidele algavad üldjuhul kuue ühiku ostust, firmad saavad sõlmida ka hulgilepingu, millega saab täiendavalt lisaallahindlust,” selgitas Annika Vilu. Osta saab tema sõnul ka ühe toote kaupa, aga sel juhul jääb toote hind samaks, kui sel on tavapoes. “Vaatama tasub igal juhul tulla, sest hulgihoovis tehakse ka selliseid sooduspakkumisi, mida poes ei leia,” kinnitas ta.

Selveri avalike suhete juhi sõnul erineb hulgihoovi sortiment Selveri kaupluse valikust – müüakse peamiselt HoReCa ja hulgipakendites tooteid. Peamised müügiartiklid on karastus- ja alkohoolsed joogid, kuivained, suurtes pakendites liha, ämbrites šašlõkk, vannis salatid, tavapärastest suuremates pudelites kastmed ja ketšupid jne. Müügile tuleb ka esmatarbe-tööstuskaup ning vabaajatarbed nagu näiteks grillsüsi, sääsetõrjevahendid ja ühekordsed nõud.

Saare Selveri hulgihoov hakkab avatud olema iga päev kella 10-st hommikul kuni kella 22-ni õhtul ning otse selle kõrval, samas hoones avatakse õige pea ka juba kaua aega Saaremaale oodatud Humana, teise ringi rõivaste pood.

Print Friendly, PDF & Email