Pihtapandud porimatt toodi viis kuud hiljem tagasi (1)

Saarte Hääl kirjutas 19. novembril kadumaläinud porimatist, mille varas viis ära Kuressaares Vallimaa tn 26 Vally salongi ukse eest. “Varas, kes sa selle uksemati ära viisid, kui sul on nüüd jalad puhtaks pühitud, siis võiksid selle tagasi tuua,” palus salongi omanik tookord.

Nüüd on salongi omanikul põhjust rõõmustada. Viis kuud kadunud olnud porimatt toodi esmaspäeval tagasi. “Tegelikult võis see olla kusagil lume all peidus.

Noored käivad reedeti-laupäeviti siit mööda, võib-olla lennutati see minema ning lumi tuli maha ja siis ei leidnudki enam,” arvas Vally salongi omanik, lisades, et küllap keegi, kes lehte luges, sai teada, et see neile kuulus ja tõi selle nüüd tagasi. Omaniku tänusõnad kuuluvadki mati tagasitoojale.

Print Friendly, PDF & Email