Tööinspektsioon õpetab ebameeldivusi vältima

Veel on võimalik registreeruda 4. mail Kuressaares toimuvale tööinspektsiooni tasuta teabepäevale “Töösuhte lõppemine”, mille eesmärk on kajastada töösuhte lõppemise erinevaid aspekte.

“Töölepingu lõppemisel on seadus ette näinud erinevaid nõudeid ja neid on kasulik teada, et vältida mõttetuid vaidlusi töövaidluskomisjonis või kohtus,” kommenteeris tööinspektsiooni töösuhete osakonna juhataja Niina Siitam.

Kuressaare teabepäeval astub lektorina üles Lääne inspektsiooni Kuressaare tööinspektor-jurist Leonid Siniavski, kelle sõnul leiavad teabepäeval käsitlemist töölepingu lõppemise alused ning lepingu ülesütlemise viisid ja kord, samuti poolte erinevad kohustused. Täpsem informatsioon ja registreerumine tööinspektsiooni kodulehel www.ti.ee .

Print Friendly, PDF & Email