Pole vist kellelegi üllatuseks, et arutute ostude aeg on ümber, kuid kui õbluke rahakott sunnib poereisil vaid “häid hindu” otsima ning kvaliteedile madalat hinda eelistama, ei ole see enam normaalne. On ju selgemast selgem, et kehva toidu söömine mõjutab meie tervist ja seda mitte kõige paremal moel.
Samas on positiivne, et meie pereemad on säilitanud esiemade oskused ise keeta-küpsetada, ise hoidiseid valmistada ning võimalusel kasvatada ka aiasaadusi. Eks alanud aiahooaeg näitab, kui paljudel on näpud mullased.
On üsna tõenäoline, et see, kel väiksemgi maalapp olemas, poetab ikka mõne seemne või istiku mulda – et oleks pärast võtta seda päris omakasvatatud toidukraami. Ja odavam tuleb ka.
see enda kasvatatud, eriti veel kui suvel värske ja otse peenralt, ongi palju tervislikum.
Kasvatan ka, aga mitte hinna pärast, vaid selleks et lapsed ei peaks igasugu kahtlast keemiat sööma. Boonuseks on muidugi sellise toidulaua odavus.