Kuressaares uitas alasti noormees (28)

Kuressaares uitas alasti noormees

 

Neljapäeva ennelõunal laekusid Saarte Hääle postkasti fotod porgandpaljast noormehest Saare Selveri riiulite vahel, piltide saatja sõnul oli intsident poes leidnud aset vaevalt 15 minutit tagasi.

Fotod saatnud linnaelaniku sõnul kõndis alasti noormees mööda Tallinna tänavat ja sisenes siis Selverisse. “Ei ostnud midagi, mingi raamatu moodi asi oli tal käes ja luges kogu aeg mingit teksti valjusti ette – nagu usklik,” kommenteeris pealtnägija. “Kõndis lettide vahel ringi, mulle ütles, et ärge tehke pilti.” Ta lisas, et politsei toimetas noormehe peagi kauplusest minema.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Hedy Tammeleht ütles Saarte Häälele, et neljapäeval kella poole üheteistkümne paiku hommikul laekus politseile linnakodanikult teade, et Kuressaare Säästumarketi juures on alasti mees. Patrull kontrollis Tammelehe sõnul infot, kuid kodanike järgnevatest kõnedest selgus, et paljas noormees on siiski Selveri juures.

“Patrull võttis nooruki sealt kaasa, tal polnud kaasas ühtegi riietuseset ega dokumenti, mis aidanuks isikut tuvastada,” nentis politsei pressiesindaja. Tammelehe sõnul viis politsei noormehe haiglasse, kus arstid võtsid ta oma hoole alla. “Hetkel on isik tundmatu, kuid tema tuvastamisega tegeletakse,” ütles politsei pressiesindaja neljapäeval lõuna paiku.

Ta lisas, et politsei tuli noormehele järele, kuna esialgse info kohaselt oli tegu avaliku korra rikkumisega. “Kui patrull noormehe leidis, siis olid tal ilmsed tervisehäired ning polnud võimalik tuvastada ka tema isikut, seega toimetatigi ta kõigepealt raviasutusse, et ta oleks kindla järelevalve all, et seejärel asuda isikut tuvastama,” selgitas Tammeleht. Tänaval alasti ekselnud noormehest andsid politseile teada neli inimest.

Print Friendly, PDF & Email