Berlusconi venelannast sõbranna: peaminister on minu jaoks nagu perekonnaliige

Berlusconi venelannast sõbranna: peaminister on minu jaoks nagu perekonnaliige

EITAB INTIIMSUHET: Ehkki venelanna Raissa Skorkina töötas kunagi modellina, oli temast korralikku fotot raske leida. Intiimsuhteid Berlusconiga naine eitab. Kõrvalolevad udused fotod avaldas aga Itaalia veebiväljaanne mondonews24.com. Neil on jäädvustatud Berlusconi villas toimunud nn bunga-bunga orgiad.

Venemaal Voronežis sündinud 29-aastane fotomodell ja näitlejanna Raissa Skorkina, kelle nimi tuli paar nädalat tagasi avalikkuse ette seoses Silvio Berlusconi kohtuprotsessiga, jutustas ajakirjandusele oma suhetest Itaalia peaministriga.

Ajalehed kirjutavad, et möödunud aasta 26. septembril helistas Skorkina Berlusconile, kes tookord oli oma Milano lähedases San-Martino villas, ja ütles: “Kallim, mul sai bensiin otsa.” Paistab, et algul ei saanud Berlusconi aru, mida naine silmas peab. Veidi hiljem aga, kui oli taibanud, lausus ta: “Mõistan… Hea küll, ma räägin Spinelliga.”

Lugejale selgituseks: jutt oli Itaalia peaministri raamatupidajast Giuseppe Spinellist, kes prokuratuuri süüdistuse kohaselt varustas Berlusconi armukest sadade tuhandete eurodega. Samal päeval olevat Skorkina helistanud ka Spinellile ja teatanud, et rääkis just äsja bossiga “bensiini” küsimusest, ning küsinud seejärel raamatupidajalt: “Said aru?”

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email