Saaremaa Golfi kahjum kahanes 3,2 miljoni kroonini (2)

AS-i Saaremaa Golf kahjum kahanes mullu 2009. aastaga võrreldes 1,4 miljoni krooni võrra ehk 3,2 miljoni kroonini.

Ettevõtte käive oli 2010. aastal 5,2 miljonit krooni, mida on pea kaks korda enam kui tunamullu, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest. Möödunud majandusaastaks oli ettevõte tegevusaruande kohaselt planeerinud väljakuteenuste müügi summaks 5,5 miljonit krooni, sellest realiseeriti vaid 1,3 miljonit krooni. Eelmisel aastal tehti golfiväljakul 10 022 mänguringi, millest tasulisi oli 6322. Tunamullu tehti kokku 5860 mänguringi.

Sel aastal on ettevõttel plaanis soetada vähemalt kaks kuni neli golfiautot ning investeerida rajaäärsetesse teeninduspunktidesse. Juhatuse ettepaneku kohaselt kaetakse aruandeaasta kahjum eelmiste perioodide kasumiga ning aastavahetuse seisuga on ettevõtte jaotamata kasum 1,7 miljonit krooni.

Print Friendly, PDF & Email