Leedri külaselts saab võrkpalliplatsi

Eesti võrkpalli liidu (EVF) harrastussarja Credit24 Rahvaliiga algatatud konkursil “Võrguplatsid korda!” kaheteist välja valitud piirkonna seas, kuhu sel suvel uus võrkpalliplats rajatakse, saab Saaremaalt ainsana uue platsi MTÜ Leedri Küla Selts.

“Lümanda vallas on võrkpalli mängimisel väga pikad traditsioonid ning seetõttu pidasime auasjaks osaleda ka võrkpalli liidu korraldatud konkursil,” lausus Lümanda vallavanem Jaanika Vakker.

Vakker märkis, et positiivne otsus tegi meele väga heaks. “Oleme Leedri rahvaga juba plaani võtnud, et 1. mail toimuvatel talgutel teeme külarahvaga ära ettevalmistavad pinnasetööd ja külvame uuele platsile muru peale. Tulevikus on kõik teretulnud Leedri külaväljale küüni kõrvale võrkpalli mängima!” kutsus vallavanem.

Miks Leedri külaseltsil nii hästi läks, ei osanud Jaanika Vakker küll täpselt öelda, kuid arvas, et ehk aitas positiivsele otsusele kaasa üks foto, mille nad taotlusele lisasid. Selle foto leidis Jaanika Vakker Anne talu vanapere Roberti ja Vilma albumist, kui ta mõned aastad tagasi Leedri küla kodulehte üles pani ja käis selle tarvis eakamatelt naabritelt huvitavaid külaelupilte küsimas.

Saare maakonnast laekus Credit24 Rahvaliiga projektijuhi Tiit Savassoni sõnul kaheksa taotlust.

Print Friendly, PDF & Email