Juhtkiri: Lapsepõlve iidolid jõuavad Õlletoobrile

Ehkki on olemas hulk inimesi, kes Õlletoobri-nimelist suvepidu siunavad, on selle korraldajad ometigi kiitust väärt. Teha üht üritust seda pidevalt arendades, mõelda igal aastal välja midagi uut ning tuua nüüd, 15. festivalile, ansamblid, kelle oma silmaga nägemisest on küllap paljud praegused keskealised unistanud – olgu selleks siis saksamaine kultusansambel Saragossa Band või põhjanaabrite Dingo, see on ju fantastiline.

Kunagi tunnistas üks festivali tegijaist Andres Jalakas, et Õlletoobri tegemine võeti ette seetõttu, et polnud raha pealinna Õllesummerile sõita.

Nüüd võib vaid tõdeda, et asjast, mida tehakse armastuse ja entusiasmiga, saab ka asja. Sest kui tehtu meeldib endale, ei jäta see ka teisi külmaks. Seega võib Õlletoobri näite najal vahest öelda, et hea tahtmise korral on kõik võimalik.

Print Friendly, PDF & Email