Kunagises linna kalapoes avab uksed ööklubi Ööbik (78)

Kunagises linna kalapoes avab uksed ööklubi Ööbik

ÖÖBIK OOTAB KESKEALIST PUBLIKUT: “Ma usun, et me ei ole konkurendid ei Divale, Kodulinna lokaalile ega Privilege’ile. Meile tuleb teine klientuur, selline keskealine rahvas rohkem,” arvab Maanus Truumeel.
Fotod: Egon Ligi

Kuressaare kesklinnas Kiriku tänavas avatakse kunagise kalapoe ja endise Admirali kasiino ruumides hiljemalt maikuu lõpus uus ööklubi Ööbik.

“Üritame omalt poolt teha parima, soliidse, turvalise ja sellise natuke glamuurse ja luksuslikuma klubi, mida Kuressaares ei ole enne tehtud. Eks siis näe, mis saab,” lausus OÜ Saare Ööbik juhataja Maanus Truumeel. Mõte selline ööklubi Kuressaares avada tuli tema sõnul sellest, et Kuressaarde on ühte head klubi vaja ning kuna ruumid olid sobivad, siis üritavad nad selle projekti ära teha. Ööklubi juhatajaks saab endine Diva juhataja Andres Altrof.

Eestikeelne nimi Ööbik antakse avatavale klubile sellepärast, et ööbik on ju kõige kõvem laululind ja uues klubis plaanitakse korraldada mitmesuguseid kontserte ning pakkuda akustilist ja live-muusikat. Samuti tahetakse mängida uut kaasaegset muusikat. Plaanis on korraldada ka erinevaid programmiõhtuid. Kuna spaades on suvel palju vene kliente, siis tahetakse kord kuus korraldada vene pidusid.

Praegu käib ruumides ümberehitus ja remont. Juba on välja vaadatud ka klubitehnika ja enamik töötajaid on palgatud. “Tuleb päris korralik koht. Loodame, et rahvale meeldib,” märkis Truumeel. Uus ööklubi, millel on pinda 400 m2, peaks mahutama umbes 300 inimest.

Ööklubi Diva programmijuht Kristjan Lillimägi lausus, et tema konkurentsi ei karda. “Miks peaks kartma, konkurents teeb ju ainult tugevamaks,” sõnas ta. Lillimägi lisas, et eks aeg näita, kas uuele kohale ka kliente jätkub. “Ma olen selles suhtes natuke skeptiline,” lisas Lillimägi, kelle sõnul on Diva põhikliendid vanuses 18–45.

Ka klubi Privilege omanik Gert Nepper, kes samuti uue klubi ruumidega tutvunud on, ütles, et eks aeg näita, kuidas neil läheb. “Ega ei saa siin kerge kellelgi olema ja ei olegi kerge,” märkis ta, lisades samas, et Privilege’il läheb praegu suhteliselt hästi. Nepper arvas, et pigem võib konkurentsi karta Kodulinna lokaal. “Klientuur sõltub kindlasti ka muusikavalikust,” lausus ta.

Lahti hakkab Ööbik olema suveperioodil neljapäeval, reedel ja laupäeval, talvisel ajal reedel ja laupäeval. Kui on planeeritud üritus, on klubi avatud ka nädala sees.

Print Friendly, PDF & Email