Wris müüs Osturallil reisiteenuseid kümnendiku võrra enam

Saaremaa firma reisibüroo Wris müüs Kaubamaja sooduskampaania Osturalli jooksul soodusreise kümne protsendi võrra enam kui mullu.

Wrisi juhatuse liikme Krista Esta sõnul tunti Osturalli raames rohkem huvi kvaliteetse ja sisuka puhkuse veetmise vastu. “Tartu ja Tallinna kaubamajas toimunud Osturallil sai selgeks, et järjest enam pööratakse tähelepanu hinna ja kvaliteedi suhtele ning enam ei ole määrav vaid odav hind,” ütles Esta.

Enim läksid kaubaks lennufirmade sooduspakkumised, sihtkohtadest
eelistati Pariisi, Amsterdami, Nizzat, Prahat, Kiievit. Kaugematest puhkusekohtadest olid populaarsemad Austraalia, India ja Uus-Meremaa, pakettreisi ostnud inimesed eelistasid sihtkohtadena Kreekat, Bulgaariat ja Türgit.

Print Friendly, PDF & Email