Saarte Hääle fotograaf avas pealinnas fotonäituse (1)

Saarte Hääle fotograaf avas pealinnas fotonäituse

Foto: Peeter Mägi

Läinud nädalavahetusel pandi Tallinna vanalinnas HR factory ruumes üles Saarte Hääle fotograafi Egon Ligi fotonäitus.

Ligi enda sõnul lõppes ettevõtte Tallinna esinduse koolituskeskuses just äsja remont ning loomaks hubasemat õhkkonda otsiti ruumide seintele midagi ilusat. “Pakkumist kuuldes olin kohe nõus, kuna võimalus tundus ahvatlev,” sõnas Egon, lisades, et noorele fotograafile on see hea võimalus teha endale nime väljaspool kodukanti.

Seintel on kokku kuus pilti. Kahel neist on kujutatud inimesi ja neljal loodust. Kuigi autori sõnul pildistab ta meelsamini inimesi, on loodusvõtete tegemine omaette huvitav. Kahe portreepildi modellid on leitud Saaremaalt. “Fotod on üles võetud ajavahemikus 2009–2011,” märkis autor.

HR factory on Saksa ettevõte, mis on organisatsioonidele koostööpartneriks sellistes valdkondades nagu uute töötajate värbamine ja valik, koolituste organiseerimine ja personalihaldus. Egoni näitus on üleval Tallinnas Pikk tn 6 ja seda on võimalik näha tööpäeviti kl 9–17.

Print Friendly, PDF & Email