Rohu tänavalt kaob parkimiskeeld (4)

Kuressaare Rohu tänava lasteaias käivate mudilaste vanematele palju peavalu valmistanud parkimiskeelu märgid võetakse maha.

Sellise otsuse võttis eile vastu Kuressaare linnavalitsuse liikluskomisjon. Parkimiskeeld Rohu lasteaiaga piirneval teelõigul on tekitanud seni olukorra, et lapsi lasteaeda viivad või neile õhtul järele tulnud vanemad on sunnitud autot seal parkides eeskirja rikkuma. Sellele on korduvalt juhtinud tähelepanu Kuressaare politseijaoskond.

Teise uuendusena kinnitati eile parkimiskeelu märgi kõrvaldamine Tallinna tn 19 maja eest, millega lubatakse edaspidi parkimine Tallinna tn lõigul Rootsi tänava nurk kuni Grand Rose’i spaa peauks. Ka seal ei ole parkimiskeelust seni kuigi hoolsalt kinni peetud.

Linna liikluskomisjon soovitab kaaluda parkimiskohtade märgistamist, mis tagaks korra parkimisel. Kolmanda olulise punktina otsustati edaspidi kaaluda Kuressaare kesklinna kiiruspiirangu 30 km/h laiendamist.

Print Friendly, PDF & Email