Peksja pääses peksu tõttu ÜKT-st (1)

Peksmises süüdi tunnistatud noormehel ei olnud võimalik talle ette nähtud üldkasulikku tööd lõpuni teha, kuna talle tungiti kallale ja ta sai tõsise tervisekahjustuse.

Seega otsustati Kuressaare kohtumajas pärast kriminaalhooldaja erakorralist ettekannet noormehele mõistetud üldkasuliku töö tegemise kohustus peatada kuni tema tervenemiseni.

20-aastane Reigo tunnistati mullu oktoobris kohtus süüdi peksmises. Nimelt oli ta 29. augustil kella poole kolme paiku öösel Valjala vallas Tõnija rahvamaja juures kannatanule korduvalt rusikaga näkku löönud, tekitades talle tervisekahjustuse. Kohtus mõisteti Reigole selle kuriteo eest kolme kuu pikkune vangistus, mis asendati üldkasuliku tööga. Kuue kuu jooksul tuli noormehel teha 180 tundi tööd, millest tal oli juba peaaegu kolmandik tehtud.

Tänavu 5. märtsil tungiti aga Reigole Kuressaares kallale ning talle tekitati tõsiseid tervisekahjustusi (alalõualuu murd). Noormees viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, kus teda ka opereeriti. Üldkasulikku tööd teeb noormees edasi pärast tervenemist.

Print Friendly, PDF & Email