Maavalitsus toetab koos ettevõtjatega tublisid õpilasi (2)

Maavalitsus toetab koos ettevõtjatega tublisid õpilasi

ALLKIRJAD ALLA: Koostööleppele kirjutasid alla (vasakult) Viljar Ots, Tullio Liblik, Toomas Kasemaa, Robert Pajussaar ja Kaido Kaasik.
Foto: Egon Ligi

Saare maavalitsuse saalis kirjutati eile alla koostöölepe, mille kohaselt toetavad Saarte Investeering, Saaremaa ettevõtjate liit ja Rahva Raamat silmapaistvaid õpitulemusi saavutanud õpilasi.

“Maavalitsus ja omavalitsused väärtustavad õppimist ja noorte inimeste saavutusi maakonnas. Heameel on tõdeda, et kohalikud ettevõtjad toetavad koos meiega tublisid õppureid ja tunnustavad nende saavutusi,” ütles maavanem Toomas Kasemaa.

Koostööleppe järgi toetavad Saarte Investeering, Saaremaa ettevõtjate liit ja Rahva Raamat teadmiste omandamises Eestis ja maailmas silmapaistvaid tulemusi saavutanud Saare maakonna õpilasi järgnevalt: rahvusvahelisel aineolümpiaadil I koha saavutanud õpilast premeeritakse 190 euroga, riigieksamil maksimumpunktid saavutanud õpilast 120 euroga, igal vabariiklikul aineolümpiaadil saavutatud I koha ja rahvusvahelisel aineolümpiaadil saavutatud II–X koha eest 120 euroga ning vabariiklikul aineolümpiaadil II–X koha saanud õpilast ja rahvusvahelisel aineolümpiaadil I–X koha saanud õpilast premeeritakse raamatupoe kinkekaardiga väärtuses 20 eurot. Väljamakstavate preemiate arv aastas ei ole arvuliselt piiratud.

Igal aastal premeeritakse ühte parimat juhendajat 190 euroga. Parima juhendaja selgitab igal aastal välja Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakond. 2010./2011. õppeaastal silmapaistvaid õpitulemusi saavutanud õpilastele antakse preemiad üle maikuus toimuval pidulikul tunnustusüritusel.

Print Friendly, PDF & Email