Leiti Mardo Niinepi surnukeha (1)

Ida-Virumaalt Sondast leiti teisipäeval jõulude ajal kaduma läinud Mardo Niinepi surnukeha, kinnitab politsei.

Portaali Lost24.eu andmetel avastati Mardo surnukeha Sonda alevis majade vahel mõnekümne meetri kaugusel peatänavast.

“Hetkel kestab veel kriminaalmenetlus avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel, täna on vara järeldusi teha,” ütles Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist, vastates küsimusele, kas keegi juhtunu eest ka vastutab, näiteks turvamees, kes Mardo baarist üleriieteta välja saatis.

Kuressaare gümnaasiumis õppinud 18-aastane Mardo Niinep jäi teadmata kadunuks eelmise aasta lõpus, ööl vastu 26. detsembrit Ida-Virumaal Sondas. Savalast pärit, kuid viimased aastad Muhus elanud Mardo sõitis jõuludeks Kiviõlisse vanavanemate juurde.

Jõulu esimesel pühal läks ta Sonda kõrtsi ühe sõbra sünnipäevale. Kõrtsist saatis turvamees Mardo õue end värskendama, kuna nooruk olevat turvamehe sõnul hakanud laua taga magama jääma. Tema jope ja rahakott olid sõbra autos. Üleriieteta ja üksnes mobiiltelefon taskus, kadus Mardo Sonda kõrtsi ukse eest teadmata suunas.

Sihtasutus Kadunud, Ida prefektuuri korrakaitsebüroo ja Viru jalaväepataljon korraldasid märtsi alguses Sonda alevis maastikuotsingud, kaevates läbi lume teeservades Sonda kõrtsist nii Kiviõli kui ka Oandu suunas kokku 1075 meetri ulatuses.

Print Friendly, PDF & Email