Aurigas on toimumas mitmeid ümberkorraldusi (20)

Aurigas on toimumas mitmeid ümberkorraldusi

 

Auriga kaubanduskeskuse külastajatele on silma jäänud mõned uued, värskelt tühjaks jäänud müügipinnad keskuses ja Saarte Hääle toimetusse on jõudnud vihjed, nagu hakkaks veel mitmed sealsed poed uksi sulgema.

Keskuse omaniku, ML Halduse OÜ juhataja Maidu Lempu (pildil) lükkas sellised kõlakad aga ümber ja kinnitas, et tühjaks jäänud pindadele on potentsiaalsed uued kandidaadid juba olemas.

Aprillikuus sulges uksed näiteks keskuse teisel korrusel asuv sisustuskauplus Home 4 You, kus enne sulgemist oli suure allahindlusega tühjendusmüük. Kaupluse Tallinnas asuvast peakontorist poe sulgemist ei kommenteeritud, ent Maidu Lempu kinnitusel rikkus sisustuskaupu pakkunud firma Evelekt AS ühepoolselt üürilepingut ja sellega tegelevad praegu vastavad instantsid.

Hiljuti pani uksed kinni ja kolis minema ka Auriga esimesel korrusel asunud Ülikooli apteek. “Ülikooli apteegiga sõlmisime lepingu lõpetamise kokkuleppe juba 2010. aastal, kuna nad ei saanud apteegi litsentsi ja selliselt jätkamine ei olnud mõistlik kummalegi poolele,” põhjendas Lempu. Teisi kaupluseid puudutavaid vihjeid ei osanud ta aga kommenteerida.

Maidu Lempu nentis, et vaatamata taolistele asjadele peab Auriga oma eluga edasi minema. “Kuna nendele pindadele on mitu potentsiaalset kandidaati, ei ole tegemist mingi katastroofiga, vaid mittemotiveeritud üürnike vahetumisega palju enam motiveeritud üürnike vastu, kes soovivad ka Auriga külastajatele midagi rohkemat pakkuda,” jäi Lempu üürnike vahetumise osas positiivseks.

Üldiselt on keskusel tema sõnul vaatamata rasketele aegadele jaeturul läinud hästi. “Aprillis avame uue söögikoha, mis elavdab veelgi külastatavuse näitajaid,” viitas Lempu Aasia söögikohale, millest ka Saarte Hääl hiljuti kirjutas. Külastatavus on Auriga kaubanduskeskuses ML Halduse juhi sõnul stabiilselt tõusnud ja see tõestab tema hinnangul keskuse vajalikkust saarlaste ja Saaremaad külastavate inimeste jaoks. “Keskuses on mitmeid atraktiivseid pindasid, mis ootavad huvitavaid pakkumisi,” märkis ta.

Lisaks müügitegevusele toimub Auriga keskuses Maidu Lempu kinnitusel ka muid huvitavaid ettevõtmisi. Lähimad neist on juba 23. aprillil teoks saav noorte töö- ja infomess ja 14. mail K-rautakesko müügihoovi avamisel toimuv loosikampaania peaauhinna väljaloosimine.

Print Friendly, PDF & Email