Lihtne küsimus (3)

Hulkuvad koerad hirmutavad Kuressaares inimesi. Mida võetakse ette kurjade koerte omanike tuvastamiseks? Kuidas koeraomanikke karistatakse?

Vastab Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri: “Lemmikloomade pidamise reeglid linna haldusterritooriumil sätestab Kuressaare kasside ja koerte pidamise eeskiri. Enamik linnakodanikke, kellel on lemmikloom, seda eeskirja ka järgib. Paraku on selliseid loomaomanikke, kes on vastutustundetud ja lasevad loomadel omapead ringi hulkuda.

Tänavail omanikuta (hulkuvad loomad) liikuvate loomade püüdmise, omaniku kindlakstegemise ja uue omaniku otsimisega ning ka loomade hukkamisega tegeleb varjupaiga pidaja. Oleks hea, kui kodanikud teataksid hulkuvatest loomadest esmajärjekorras varjupaiga pidajale (MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu), linnavalitsuse heakorraspetsialistidele või politseile. Kiire info hulkuva looma kohta annab võimaluse ka kiiresti tegutseda.

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentaari

  1. kutsa

    Ja kuidas ma saaksin operatiivselt teatada linnavalitsuse heakorraspetsialistile? Hea oleks teada tel.nr., no et kohe kohapealt kurjast hulkuvast koerast teatada.

  2. auh!

    Kutsa, kui sa juba internetis istud, siis vaata see number järele, sisesta moblasse ja saadki kohe teatada!

  3. Julgele peaspetsialistile

    Juba eelmisest aastast üks peni situb, kuseb ja haugub rõdul, kui asjapulgad oma mälus vähe tuhniksid oleks ka aadress teada!

Lihtne küsimus

Nüüd pärast valimisi on rahva seas liikvel arvamus, et väidetavalt ei lasta Jaanus Tamkivit enam ministriametisse strateegilisel kaalutlusel. Nimelt puudutavat otsus Tarmo Mändi – Reformierakond ei tahtvat meest näha Tamkivi asendusliikmena riigikogus ning nii jäigi Tamkivi ministriportfellita.

Vastab Reformierakonna kommunikatsioonijuht Silver Pukk: Reformierakonnas ei langetata otsuseid ministrikandidaatide nimetamise osas sellistel põhjustel, tegemist on täiesti alusetu kuulujutuga. Tarmo Mänd on tubli poliitik, ta sai valimistel  hea tulemuse ning kindlasti lööb ta poliitikas erinevates rollides kaasa ka tulevikus.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentaarid puuduvad

Ole esimene kommenteerija.