Kuressaare jäi EAS-i rahastusest ilma

Kuressaare linnavalitsus sai EAS-ilt, kust loodeti rahastust Põhja ja Talli tänava kogu infrastruktuuri väljaehitamiseks, eitava vastuse.

“Kahjuks igal omavalitsusel on kurb hetk, kui ta saab näiteks Euroopa struktuurifondide rahastajalt, antud juhul EAS-ilt sõnumi, et mõni rahastustaotlus on jäetud rahuldamata,” ütles linnapea Urve Tiidus neljapäeval volikogu istungil. Tiidus tõdes, et Euroopa struktuurifondide esimene rahastusperiood lõppeb 2013. aastal, raha on väga väheks jäänud ja konkurents on sellevõrra kasvanud.

“Ikkagi teeb see veidi tuska. Teisipäeval ma kohtun EAS-i nõustajaga, kes selgitab, mismoodi me peaksime edaspidi rahastamistaotlusi esitama, kellel laskma neid kirjutada või mismoodi edasi minna,” ütles Tiidus.

Tema sõnul pole linn siiski meelt heitnud ja plaanis on esitada taotlus Kuressaare kergliiklusteede võrgustiku täiendamise rahastamiseks. “See puudutab olemasoleva kergliiklustee võrgustiku ühendamist kooliteedega, mis oleks väga tähtis meile,” lisas Tiidus.

Print Friendly, PDF & Email