Kuhu minna

Neljapäev, 24. märts

KINO
Divas kl 18.30 ulmefilm Olen number neli. Pilet 3,20 €.

ÜRITUS
Saaremaa muuseumis kl 14 muuseumitund “Nukud ja rahvariided”. Tunnis räägitakse Saaremaa rahvariietest ja vaadatakse eri piirkondade rahvariideid kandvaid nukke, mille eeskujul valmistatakse tunni teises pooles ka ise pabernukule paberist rahvariided. Üritusel osalemise tasu on 1 €, millest saavad kaetud materjali- ja korralduskulud.

TANTS
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Sissepääs tasuta.

Reedel, 25. märtsil

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Kudjapel Memento mälestusristide juures kl 12 tagasihoidlik leinamiiting. Osa võtavad kõik, kes tunnevad, et nad on selle päevaga seotud. Hiljem kohtutakse Pikal tänaval Reheköögis. Seal kinnitatakse keha, tehakse korda liikmemaksud ja meenutatakse möödunud aegu. Autobuss väljub endisest kohast, s.o maaliinide bussijaama tagant linnaliinibussi peatusest. Jaagarahule tänavu teeolude tõttu ei sõideta.
Pihtla vana vallamaja ees kl 18.30 kutsub Pihtla naiskodukaitse süütama leinapäeva mälestusküünlaid. Kl 19 tähistame vanas vallamajas paastumaarjapäeva. Võta kaasa küünal, punane jook (tee, morss), pannkoogid, kalavõileivad või midagi muud lauale sobilikku. Meenutame oma esiemasid sel eesti naiste jaoks kõige tähtsamal rahvakalendri pühal. Võta kindlasti kaasa ka üks lugu oma esiemast, et seda teistega jagada!
Saaremaa muuseumis kl 14 muuseumitund “Kuidas vanasti elati?”. Tunni alguses tutvutakse lossi saalides vanaaja eluga. Tavaliselt ei tohi muuseumis esemeid katsuda, muuseumitunni teises pooles antakse seekord võimalus vanu asju katsuda ja nendega tegutseda. Üritusel osalemise tasu on 1 €, millest kaetakse materjali- ja korralduskulud.

TEATER
Kuressaare Linnateatris kl 19 “Värviline kummut”. Pilet 3,20 €. Imeline lugude lugu kõigile, kes on lapsed või kelle sees on peidus mõni lugu lapsepõlvest. Autor ja lavastaja Aarne Mägi, kostüümid Anna Andreste-Sui. Mängivad Liisa Saaremäel, Hannes Prikk ja Rauno Kaibiainen.

TANTS
Divas Vabade ja vallatute pidu.
Kapteni kõrtsis ansambel TV5.
Club Privileges Bravo ja Privilege. Pärnu populaarne ööklubi taas Kuressaares. Parimat tantsumuusikat mängivad DJ Käärats ja Soop.
Luciferis DJ Andres Laht. Märtsi sünnipäevalastele sissepääs tasuta.
Mönusas Villemis Reede rokib: Taavi Peterson ja ansambel Üdi. Vt Youtube’ist Taavi Peterson!
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Südaööni sissepääs tasuta. Kl 24-st pilet 2 eurot.
Pärsama kultuurimajas kl 21 Tantsuga kevadesse. Tantsutab Rain Poolen Bänd. Töötab baar. Kohtade broneerimine telefonil 45 73 633.

TULEKUL
Filminädal Kuressaare Linnateatris
Sulev Keeduse film “Kirjad inglile”. Peaosas Tõnu Oja.
“Kirjad inglile” linastub 31. märtsil, 1. aprillil, 4. aprillil, 5. aprillil kl 19 Kuressaare Linnateatris. Täpsem info filmi kodulehelt www.kirjadinglile.ee .
Andres Maimiku, Kaidi Kaasiku, Martin Männiku ja Arvo Kukumäe film “Kuku: mina jään ellu”, portreefilm Arvo Kukumäest. “Kuku: mina jään ellu” linastub 6. aprillil, 7. aprillil, 8. aprillil kl 19 Kuressaare Linnateatris. Täpsem info filmi kodulehelt www.kuukulgur.ee . Tule teatrisse häid filme vaatama!

ÜRITUSE EELTEADE
Laupäeval, 26. märtsil Lümanda kultuurimajas
kl 11 – kõik toimekad näputöötegijad ja käsitööhuvilised on oodatud Saare maakonna käsitööpäevale. Üleval on käsitöönäitus, tehakse kokkuvõtteid Lümanda valla meenekonkursist, kavas on Lümanda koolilaste ja Taritu memme-taadi lauluklubi etteasted, Noortemood 2010 ja moekunstnik Teele Koel. Õpitakse vitstest korvi punuma ja kaseokstest luuda valmistama. Räägitakse Kihelkonna rahvariiete teemadel ja tehakse koos poogapaela. Kinnitatakse keha pannileiva ja teega. Käsitööpäeva kordaminekuks osamaks 2 eurot tasuda hiljemalt 24. märtsiks. Registreeri tel 52 92 166 Ulvi Põld; 51 06 966 Maire Murekas ja 45 20 525 Krista Lember.
Reedel, 1. aprillil Veski trahteris kevadpidu koos Karl Madisega. Tantsuõhtul võimalus tellida maitsvaid roogasid Veski trahteri uuenenud menüüst! Pilet 8 euri. Piletid müügil Arensburgi lounge’is Muusa (Lossi 15) ja alates 23. märtsist ka Veski trahteris (Pärna 19). Rohkem infot tel 52 73 737.

Print Friendly, PDF & Email