MoeP.A.R.K osutus saarlastele auhinnarohkeks

Noorte moekonkurss MoeP.A.R.K 2011 tõi läinud laupäeva õhtul publiku ette Paide kultuurikeskuses 25 disaineri kollektsioonid üle Eesti.

Vanemas vanuserühmas, mis koondas 10.–12. klasside õpilasi, pääsesid teiste seas finaali Teele Koel ja Riine Rander Saaremaa ühisgümnaasiumist, Linda Lapp ja Agne Vaher Kuressaare gümnaasiumist ning Taavi Turk Saaremaa täiskasvanute gümnaasiumist. Tudengite seast oli finaalis oma kahe kollektsiooniga Kristiina Purga Eesti ettevõtluskõrgkoolist. Auhindu noppisid neist Riine Rander (II koht) ja Taavi Turk (III koht). Tudengite arvestuses tuli teisele kohale Kristiina Purga.

Noorte disainerite töid hindas žürii koosseisus Kalle Aasamäe, Lilli Jahilo, Raili Vunk, Indrek Arula ja Piret Ilves. Indrek Arula sõnul on üle-eestiline MoeP.AR.K üks paremaid noorte moekonkursse. Lilli Jahilo ütlust mööda olid parimad kollektsioonid ideede poolest omanäolised ja korralikult teostatud.

Print Friendly, PDF & Email